Vi använder oss av Naturens egna städmetod!

Fönsterputs

OHN Cleaning är proffs på fönsterputs och garanterar att era fönster blir skinande blanka och rena! Många tycker att fönsterputsning är svårt och därför är det en syssla som ofta skjuts upp.
Smutsiga fönster är väldigt trist och bidrar till försämrad inomhusmiljö samtidigt som de ger ett negativt intryck av er bostad eller arbetsplats. Vi ser till så att alla fönster blir noggrant putsade och tar bort alla eventuella fläckar och ränder. Med vår hjälp får ni fönster som går att se ut genom igen!

Städning som värnar om miljön

Vi är ett miljömedvetet städföretag som specialiserat sig på biotekniska metoder och produkter när det gäller fönsterputsning och städning. Det innebär att hållbarhet och miljöhänsyn genomsyrar allt vi gör. OHN Cleaning hanterar till exempel alla kemikalier på ett sätt som skonar miljön i så hög utsträckning som möjligt.

Våra städprodukter kommer från Innu-Science som är ett världsledande företag inom bioteknik när det gäller professionell rengöring. De är det bästa valet för alla som vill städa på ett miljömedvetet sätt.

Fönsterputs hos företag och privatpersoner

Våra skickliga fönsterputsare åtar sig uppdrag hos företag och privatpersoner i Västervik och i närliggande omgivningar. Vi utför med andra ord fönsterputs på villor, i lägenheter och på olika sorters fastigheter. Inga uppdrag är för små eller för stora!
Tänk på att utnyttja RUT-avdraget som ger en mycket förmånlig skattereduktion. Tack vare den kan ni sänka priset på arbetskostnaden och få pengar över till annat.

Vårt erbjudande

OHN Cleaning erbjuder professionell fönsterputsning och har erfarenhet av både enkla och mer avancerade fönster. Det här ingår i vår fönsterputs:

  • In- och utvändig putsning.
  • Putsning mellan rutor.
  • Rengöring av fönsterbrädor och karmar, in- och utvändigt.

Hör gärna av er om ni vill ha mer information om fönsterputs pris och om vad som ingår i vår tjänst. OHN Cleaning ser framemot att få hjälpa just er.

Kontakta oss när ni behöver städexpertis

OHN Cleaning

Kontaktpersoner

VD
Andreas Aldrin
Mobil: 0709-138969

E-post:  info@ohncleaning.se

Fönsterputs | OHN Cleaning | Västervik