Vi använder oss av Naturens egna städmetod!

Städfirma med fokus på människa och miljö

Letar du efter en professionell städfirma med lång branscherfarenhet? Vill du värna om miljön både inomhus och utomhus? OHN Cleaning är ett miljömedvetet städföretag med fokus på biotekniska metoder och produkter. Det betyder att vi inte använder oss av kemikalier i vår städning utan väljer att arbeta med till exempel Twister-metoden och Innu-Science. Produkter och lösningar som ger bästa tänkbara resultat.

Kundfokus och erfaren städpersonal

Vi sätter kunden i fokus och ser det som en förmån att få skapa en trivsam inomhusmiljö. OHN Cleaning har ett trevligt team av kunnig städpersonal som utför alla uppdrag med effektivitet, noggrannhet och lyhördhet för era behov samt önskemål. Vår målsättning är att vi ska uppfylla era förväntningar och helst även överträffa dem.

Städservice i Västervik med omnejd

OHN Cleaning arbetar i och omkring Västervik där vi åtar oss uppdrag från företag och privatpersoner. Vi är stolta över att ha många nöjda och återkommande kunder. Alla som arbetar inom vår städfirma strävar alltid efter att bemöta kundens behov och att helst överträffa alla förväntningar.

Att välja städföretag

Alla uppskattar ett välstädat hem och en fräsch arbetsplats eftersom det ökar trivseln och är bra för hälsan. Om ni bestämt er för att ta hjälp av ett städföretag hoppas vi på att få ert förtroende. Vi är flexibla, sätter alltid dig som kund i första rummet och ser det som en ära om ni väljer oss som städföretag. Fundera gärna på vilken sorts städning ni önskar och hur ofta. Känner ni er osäkra hjälper vi er gärna med tips och råd kring städning för ert hem eller företags lokaler.

Skicka gärna en offertförfrågan till oss, det är kostnadsfritt och utan förpliktelser. Har ni frågor eller funderingar går det bra att sända dem tillsammans med er offertförfrågan. Hjärtligt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss när ni behöver städexpertis

OHN Cleaning

Kontaktpersoner

VD
Andreas Aldrin
Mobil: 0709-138969

E-post:  info@ohncleaning.se

Städfirma | OHN Cleaning | Västervik