Vi använder oss av Naturens egna städmetod!

Storstädning

Är det dags för en ordentlig storstädning? Har det gått för lång tid mellan städningarna? Även om ni städar regelbundet så behövs en mer grundlig uppfräschning av hemmet då och då. Vi vet hur svårt det kan vara att få livspusslet att gå ihop och vill gärna underlätta er vardag. OHN Cleaning i Västerås har ett brett utbud av städtjänster som ni kan välja mellan. Vi utför till exempel storstädning som är en mer omfattande tjänst än våra andra städtjänster.

Att genomföra en storstädning tar ofta tid och kräver en hel del energi. Unna er professionell städhjälp och låt oss göra jobbet åt er! Vi har erfaret och kompetent team som städar med effektivitet, noggrannhet och kundfokus som ledord.

När vi storstädar ett hem så lämnar vi inget åt slumpen! OHN Cleaning utför grundlig städning av alla rum och är mycket måna om att inte missa några delar av er bostad. Vi tar hand om alla rum och ser till så att de blir skinande rena! I vårt arbete använder vi bioteknik istället för kemi. Det är bättre för både dig som vistas i hemmet och för miljön.

Vad kostar storstädning?

Grunden i storstädningen är att vi ska utföra en grundlig städning av alla rum i din bostad, men vi är flexibla och kommer gärna överens med dig om vad just du önskar hjälp med. Exempel på några moment som vanligtvis görs i storstädning är moppning av golv, putsning av speglar, dammtorkning, dammsugning av golv och stoppade möbler, avtorkning av golvlister och ytor på höga skåp/garderober, avtorkning av vitvaror, avtorkning av köksluckor, rengöring av badkar/dusch och torkning av badrummets väggar. Priset för storstädning varierar med bostadens storlek, skick samt vad du önskar ska ingå i städningen. För dig som är intresserad av våra tjänster tar vi gärna fram en kostnadsfri offert.

Regelbunden städning av hem och kontor

Utöver storstädning har vi ett brett utbud av städtjänster för dig som önskar våra tjänster på mer regelbunden basis, hur frekvent du önskar städningen och omfattningen av den gör vi en överenskommelse om. Vi är flexibla när det gäller såväl hemstädning som kontorsstädning. Du ska få den städhjälp som passar dig eller ditt företag som bäst. Vill du veta mer om vår hemstädning eller kontorsstädning är du självfallet varmt välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss när ni behöver städexpertis

OHN Cleaning

Kontaktpersoner

VD
Andreas Aldrin
Mobil: 0709-138969

E-post:  info@ohncleaning.se

Storstädning | OHN Cleaning | Västervik